fbpx

Our patients love us!

  • In twee dry-needle behandelingen heeft Luuk me van mijn rugpijn afgeholpen. De rugpijn is weg. Hulde, ik been heel blij met het resultaat!
    Qualiview – februari 2024
  • De holistische benadering van Ronald Bus spreekt mij erg aan. Mijn snelle herstel was een team effort van meerdere Fysio Masters fysiotherapeuten en daardoor echt succesvol.
    Qualiview – november 2023
  • Zeer snel resultaat. Behandeling goed beargumenteerd en uitgelegd. Aardige behandelaar (Lena Grootendorst).
    Qualiview – oktober 2023
  • Ik kon zeer snel terecht met mijn acute pijnklacht, er werd moeite gedaan om mij snel een afspraak te geven in de praktijk. En Luuk was zeer kundig en begreep mijn klachten direct en ging ook af op mijn eigen ervaringen wbt klachten en mijn eigen lijf. Dat vond ik heel prettig.
    Qualiview – september 2023
  • Fijne, snelle communicatie en snel een afspraak ingepland En een kundige en prettige behandeling waarbij mijn eigen ervaringen en waarnemingen serieus genomen werden. Professioneel en clientgericht. Vriendelijk en kundig.
    Qualiview – juli 2023
  • Kordaat, onderbouwd, duidelijk, de juiste behandeling, voelde me serieus genomen, oefeningen die hielpen, na de behandeling direct "resultaat", vriendelijk, professioneel !
    Qualiview – juni 2023
  • Waar andere fysiotherapeuten enkel naar de klacht kijken, in mijn geval schouder blessure, en dan de schouder losmaken, werd er door Fysio Masters verder gekeken naar de oorzaak. Hierdoor wordt de oorzaak weggenomen ipv alleen de symptomen.
    Qualiview – mei 2023
  • Lena was super begripvol & heel professioneel. Heel erg blij dat zij er voor mij was tijdens een fase waar ik het erg moeilijk had. Ik raad het iedereen aan!
    Qualiview – april 2023
  • Het probleem werd direct aangepakt met verschillende behandelingen: manueel, dry-needling, fysio. Had al snel resultaat. Ik kreeg ook gerichte oefeningen om het probleem in de toekomst te voorkomen.
    Qualiview – maart 2023
  • Mijn behandeling was bij Samira. Zeldzame combinatie van anatomische kennis, heldere uitleg en overleg en een zeer hoge betrokkenheid. Echt iemand die houdt van haar vak en handelt op basis van feiten en zeer goed onderbouwde analyse. Heb al zo'n twintig fysio's bezocht in mijn leven waaronder een handvol zeer bekwame. Samira staat voor mij nu bovenaan mijn lijstje.
    Zorgkaart – februari 2023
  • Faranak is een zeer ervaren en kundig lipoedeem therapeut die mij heel goed heeft geholpen na mijn operaties.
    Qualiview – januari 2023
  • Lena is gewoon een kanjer. Ik liep al een jaar slecht. Ze heeft mijn houding veranderd: "lopen als een flierefluiter". Me in een houdgreep genomen en op de juiste plaatsen gedrukt. Mij oefeningen voorgeschreven. Resultaat is top. Nauwelijks nog pijn. En daarnaast hebben we samen gelachen. Misschien komt het terug, want ik ben een 'stijve hark'. Dan meld ik me weer.
    Qualiview – december 2022
  • Mijn therapeut is Michelle Klaver. Gespecialiseerd in hand- en polsproblemen voert ze professioneel en vriendelijk de behandeling uit, let ze ook telkens op de voortgang en geeft nieuwe ideeën en adviezen voor oefeningen thuis. Zeer blij met zo'n therapeute in de buurt.
    Qualiview – november 2022
  • Ontzettend bedankt! Ik ben erg blij met de behandelingen, ze voelden misschien niet altijd prettig maar hadden wel het gewenste effect! Luuk ontzettend bedankt, ook voor het lachen!
    Qualiview – oktober 2022
  • Begripvol en deskundig. Tot nu toe helpt elke behandeling. Ik had een aanbeveling voor deze praktijk en ik ben heel blij dat ik hier gevolg aan heb gegeven!
    Qualiview – september 2022
  • Michelle Klaver is deskundig, luistert, adviseert, en een super aardig persoon. Ik werd zeer snel geholpen en ze was erg vriendelijk, snel en professioneel. Ze gaf steeds voldoende uitleg bij de behandelingen en gaf ook goede oefeningen mee. Ik ben zeer tevreden.
    Qualiview – augustus 2022
  • Natuurlijk is het fijn om te horen dat je klacht kan worden verholpen. Na een behandeling was het verschil al zo goed merkbaar. Robert kwam ook heel bekwaam over en dat was hij ook. Ik ben zeer tevreden werd zeer prettig geholpen.
    Qualiview – juli 2022
  • Samira gaat meteen te werk. Veel therapeuten vragen veel door en komen met veel tekstuele uitleg etc. Samira gaat snel over op het kraken en mobieler maken van mijn rug, zonder hier onnodig veel bij stil te staan.
    Qualiview – juni 2022
  • De praktijk is altijd bereikbaar via WhatsApp. Zeer vriendelijke en kundige medewerkers.
    Qualiview – mei 2022
  • Lena is een hele prettige fysiotherapeute. Vastberaden en luistert goed. Haar aanpak bespreekt ze en als er dingen zijn die ik liever anders wil staat ze daarvoor open(heel fijn!) ik voel me goed bij haar!
    Qualiview – mei 2022
  • De deskundigheid van de fysio is voor mij een reden om bij deze fysio te blijven en haar aan te bevelen. In het verleden heb ik zelden een fysio meegemaakt die van verschillende aspecten zo een kennis en kunde heeft. De combinatie van manipuleren, massage en dry needling heeft m.i. echt geholpen.
    Qualiview – april 2022
  • Samira maar ook Lech komen kundig over en helpen mij iedere keer weer zover dat ik weer even verder kan. Vriendelijk en hulpvaardig! Dank daarvoor.
    Qualiview – maart 2022
  • Luuk van Aller is deskundig en maakt bovendien een betrouwbare indruk. Hij gaf blijk van kennis door goede analyse, snelle en deskundige behandeling met een goed effect. Daarnaast was het een aardige vent, praktisch en resultaatgericht. Hij heeft meerdere dingen gedaan ten opzichte van mijn vorige fysio. Nu pijnvrij dus helemaal top.
    Qualiview – februari 2022
  • Het is dat ik geen 12 kon geven aan Luuk van Aller. Ervaring was zeer prettig en helemaal volgens de verwachting. Maar het belangrijkste is dat de klachten nagenoeg zijn verholpen.
    Qualiview – januari 2022
  • De praktijk is altijd bereikbaar, zeer kundige mensen in dienst. Meer dan tevreden!
    Qualiview – november 2021
  • Michelle luistert goed naar haar patiënt en stemt de behandeling af op in mijn geval een korte beschikbaarheid wegens geplande reis. Ze heeft oefeningen gegeven en mijn schouder 2x ingetapet. Ze toont interesse en werkt systematisch om de klacht te verhelpen.
    Qualiview – september 2021
  • Michelle Klaver is een zeer kundige en empathische fysiotherapeut. Ze luistert goed en voelt aan welke behandelwijze op dat moment voor mij het meest geschikt is. Iedere week was er ruimte voor gesprek en overleg over de behandeling. Ik heb Michelle als een zeer prettige behandelaar ervaren.
    Qualiview – augustus 2021
  • Samira was heel fijn en meelevend. Ze wilde mij heel goed begrijpen en ik voelde mij heel erg op mijn gemak bij haar. Ik zou er 2 uur voor rijden om weer door haar behandeld te worden.
    Qualiview – juli 2021
  • Lena is zeer professioneel, heel betrokken en ontzettend vriendelijk. Voelde mij direct in goede handen en werd enorm goed geholpen. Fysio Masters is bijzonder goed bereikbaar en zorgen ervoor dat je snel geholpen wordt. Ik ben meer dan tevreden!
    Qualiview – juni 2021
  • De praktijk lag voor mij ver weg (35 minuten rijden), maar ik heb het er graag voor over gehad. Samira is erg gedreven en enthousiast in haar werk, je hebt gelijk het gevoel dat je goed terecht bent gekomen. Iedere keer weet ze precies wat ze moet doen en legt daarbij ook uit hoe en wat. Bij de eerste paar behandelingen krijg je een stortvloed aan tips voor in het dagelijkse leven en werk, waar je echt wat aan hebt en direct effect van hebt. De oefeningen die ze iedere keer mee geeft zijn makkelijk te doen, waardoor je ze ook gewoon opvolgt en zorgen voor directe verlichting.
    Zorgkaart – mei 2021
  • Zeer betrokken, zeer kundig, erg vriendelijk. Ik ben zeer enthousiast en enorm geholpen, nog niet eerder bij andere praktijken zoveel bereikt. Top!
    Qualiview – februari 2021
  • Holistische benadering, prettig persoon, kundig in diagnose, kijkt verder dan alleen het probleemgebied. Ik heb het ervoor over om 45 minuten te rijden voor deze fysio.
    Qualiview – januari 2021
  • Dit is voor mij de plek waar ik terug kom indien nodig en welke ik aan beveel bij iedereen die het horen wil.
    Qualiview – december 2020
  • Ik kwam voor een vrij pijnlijke arm. Fysiotherapeute Samira heeft deze goed behandeld met een combinatie van dry needling, behandeling triggerpointen en massage. Behalve de arm ook de schouder goed losgemaakt. Daarnaast heb ik oefeningen gekregen om de schouderspieren te versterken. Het heeft even geduurd maar de klacht is bijna verdwenen en de oefeningen zijn duidelijk en lijken ook te werken. Dus vandaag konden wij de behandeling afsluiten.
    Qualiview – november 2020
  • Ik had erg last van mijn rug. Mijn dochter heeft ervaring met Samira als fysiotherapeut en op haar aanraden heb ik ook een afspraak gemaakt. Enorm vriendelijk en deskundig geholpen. Ik kon het bijna niet geloven, maar na één sessie was ik al van mijn klachten af. Tijdens de tweede afspraak had ik echt nergens meer last van. Omdat ik het graag wilde hebben wij een paar weken later nog een afspraak gepland en ook toen nergens last van. Ik kan dus zeggen dat ik letterlijk met één afspraak verholpen ben van alle klachten waar ik al zo lang last van heb. Echt top! Ik begrijp nu waarom mijn dochter zo over haar te spreken was.
    Zorgkaart – oktober 2020
  • Het feit dat de behandeling heeft geholpen maakt mij enthousiast. Ik heb vaker Fysio therapie mogen ontvangen bij anderen, maar was bij lange na niet zo doeltreffend als bij Fysiomasters.
    Qualiview – september 2020
  • Luuk, heeft in zeer korte tijd met een serie behandelingen resultaat bereikt. Het was plezierig, effectief en professioneel. Groot compliment.
    Qualiview – september 2020
  • Luuk is niet mijn eigen fysiotherapeut, maar vanwege dat ik hier doordeweeks in de omgeving werk en mijn enkel ingetapet moest worden op advies van mijn huisarts kon ik terecht bij deze fysiotherapeut. Onwijs goed behandeld.
    Qualiview – augustus 2020
  • Ik ben erg goed en professioneel geholpen door Samira. Ze neemt de gedragscode ivm Corona serieus en is erg professioneel. De klachten waren snel verholpen en ik zou absoluut de volgende keer weer door haar geholpen willen worden. Ik zou haar iedereen aanraden.
    Zorgkaart – juli 2020
  • Onder behandeling geweest voor mijn buik liposuctie. Na de operatie had ik pijnlijke bloeduitstortingen, een gezwollen huid en een beurs gevoel. Om herstel te bevorderen werd mij naast het dragen van een korset vestje oedeemtherapie aangeraden door mijn arts. Mirjam is ervaren op dit gebied. Zij heeft toen alles minder pijnlijk werd de harde plekken stevig gemasseerd, zodat deze eerder oplosten. Blij met haar ervaring en deskundigheid. Zij is een absolute perfectionist in haar werk.
    Qualiview – juli 2020
  • Alles is hier goed: de behandeling op de Eerste plaats maar ook de communicatie, de flexibiliteit en snelheid qua afspraken en de sfeer en aankleding van de ruimte.
    Qualiview – juni 2020
  • Met behandeling van en oefeninstructies van Samira zijn hardnekkige - tientallen jaren - verkrampte nek en schouders nu bijna geheel los en dat effect is er nu al maanden. Heel blij dat dit mogelijk blijkt te zijn. Daadkrachtig, deskundig, veelzijdig, helder en contactvol. In een half uur kan veel gebeuren.
    Qualiview – april 2020
  • Luuk heeft mij behandeld op zijn eerste werkdag. Na twee behandelingen was de pijn grotendeels weg. Is geen fysiotherapeut eerder gelukt om deze klachten die bij stress/overwerktheid terugkomen zo snel weg te krijgen:)
    Qualiview – april 2020
  • Ongelooflijk, zo snel als ik van mijn al jaren durende klachten af was! Beste fysiotherapie ooit!
    Qualiview – januari 2020